Evenementen

Bedrijfsbezoek BAVA Light Concepts

dinsdag, 10 oktober, 2017 - 18:30

Beste partner,

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het bedrijfsbezoek aan onze partner BAVA Light Concepts.
 
BAVA Light Concepts heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zoals onder andere de Zilveren Ooievaar in 2010.

Ik hou van Holland Den Haag

maandag, 4 september, 2017 - 19:00

Hoe goed is jouw kennis op het gebied van cultuur, muziek, geschiedenis en bekende Nederlanders en dan specifiek gericht op de stad Den Haag?

BCE test dat graag uit en organiseert op maandag 4 september a.s. in samenwerking met Original Tours & Activities “Ik hou van Holland Den Haag” naar het welbekende televisieprogramma.

Het wordt een leuke avond waarbij je in teamverband in meerdere spelrondes wordt uitgedaagd, waardoor je elkaar nog beter leert kennen en erachter komt wie de meest fanatiekeling is.

BBQ Event 16 juni 2017

vrijdag, 16 juni, 2017 - 16:00

Op vrijdag 16 juni organiseert de Businessclub Escamp weer de jaarlijkse BBQ voor zowel partners als niet-partners van BCE.

STAD op Ooghoogte – een nieuw stationsplein

dinsdag, 27 september, 2016 - 15:30

De kwaliteit van de publieke ruimte is de basis voor een duurzame stad. Prettige straten en pleinen waar je graag wilt verblijven maken Den Haag levendig en aantrekkelijk. Tijdens het debat STAD op Ooghoogte kijken we naar een belangrijke publieke plek die de komende jaren flink zal veranderen: het Koningin Julianaplein (KJ-plein), de nieuwe stadsentree voor Den Haag Centraal Station.

Seminar: 'hoe genereer je meer business met social media'?

woensdag, 31 augustus, 2016 - 18:30

Op woensdag 31 augustus a.s. organiseert Businessclub Escamp een leerzame social media seminar. Tijdens de bijeenkomst staat de volgende vraag centraal: ‘hoe genereer je meer business door middel van social media?’.

Locatie: Sportcentrum De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag.

Programma

18.30 – 19.00:            Inloop met koffie / thee

19.00 – 21.00:            Seminar ‘Hoe genereer je meer business door middel van social media?’

21.00 – 22.00:            Netwerkborrel

Aanmelden

Ondernemersplein 2016 - Grenzeloos Ondernemen

donderdag, 8 september, 2016 - 07:30

Heeft u 8 september 2016 al in uw agenda genoteerd? Dan vindt namelijk voor de achtste keer het Haagse Ondernemersplein plaats: hét business event voor Den Haag dat wordt georganiseerd door de gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag.

Beursvloer Rijswijk

vrijdag, 9 september, 2016 - 16:30

De Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor bedrijven/serviceclubs en maatschappelijke organisaties. In een zéér dynamische sfeer ontmoet u elkaar, bespreekt concreet wat u voor elkaar kunt betekenen in kennis, hand-en-spandiensten, faciliteiten, middelen of contacten. U handelt in vraag én aanbod en maakt samenwerkingsafspraken in de vorm van een match. De portemonnee blijft daarbij gesloten. Het resultaat: een boost voor het maatschappelijke leven, het vergroten van wederzijdse betrokkenheid, inspiratie en vooral heel veel plezier!