Nieuws

Inloopspreekuren, voor en door ondernemers!

De BCE vindt het belangrijk om ondernemerschap te versterken en om ondernemers te informeren over actuele, zakelijke thema's en onderwerpen. De BCE wil hiervoor graag de kennis van ondernemers zélf benutten om collega-ondernemers voor te lichten. Vanaf januari 2017 bieden wij onze partners de mogelijkheid om inloopspreekuren te verzorgen, verspreid over stadsdeel Escamp. Door het verzorgen van inloopspreekuren kunt u bovendien nieuwe zakelijke kansen creëren! 

Bedankt!

Op woensdag 31 augustus organiseerde de BCE een social media seminar. Tijdens de bijeenkomst ging dhr. Jochem van Loon, Marketing & Sales directeur bij SocialLane, in op de volgende vraag: 'hoe genereer je meer business met social media'? De BCE kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst en bedankt iedereen voor zijn/haar aanwezigheid!

Netwerken met BCE op Ondernemersplein 2016

Bent u ook aanwezig op het Ondernemersplein 2016? Hét evenement dat u op donderdag 08 september a.s. als ondernemer niet mag missen! De BCE biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken in brasserie 'De Eeuwige Jachtvelden', gevestigd aan het Plein 14, 2511 CR te Den Haag. Dit onderdeel vindt plaats van 17.45 - 19.15 uur. 

Jochem van Loon (SocialLane) spreker Social Media Seminar

Op woensdag 31 augustus a.s. zal in De Uithof het eerstvolgende BCE-evenement plaatsvinden: de social media seminar. Gedurende deze seminar zal dhr. Jochem van Loon, Marketing & Sales directeur van SocialLane, ingaan op de volgende vraag: 'hoe genereer je meer business met social media'? Meer informatie over Jochem en SocialLane kun je vinden via de volgende link: www.sociallane.nl/over-sociallane. In bijgevoegde flyer staat meer informatie over deze seminar die u als ondernemer niet mag missen!

'Kansen in Escamp' nieuwe thema BCE-magazine

In oktober 2016 verschijnt de najaarseditie van het BCE-magazine met als thema 'Kansen in Escamp'. In deze editie wordt uitvoerig ingegaan op de economische / zakelijke kansen in het grootste stadsdeel van Den Haag, zoals de bouw van Sportcampus Zuiderpark. U maakt daarnaast kennis met ambtenaren van de Gemeente Den Haag en met BCE-partners, zoals Onze Advocaat en Haagse Beveiligingsdienst. Bent u benieuwd naar uw kansen in Escamp? Hou dan de informatie op deze website goed in de gaten.

*Foto gemaakt door: Arnaud Roelofsz.