Partners

MKB Den Haag, afdeling van MKB Nederland, is de grootste belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf in Den Haag. Ons doel is het creëren van een gunstig en kansrijk ondernemersklimaat. Dit doen we namens onze ruim 3000 leden.

MKB Den Haag onderscheidt zich als een inhoudelijke gesprekspartner binnen Den Haag als het gaat om belangrijke thema’s voor ondernemers. Door een gerichte lobby behartigen we de belangen van het Haagse MKB, waarbij wij verder gaan dan alleen de belangen van onze eigen leden. 

Shelter, Praktijk voor Psychologie en Biofeedback zijn psychologen in Den Haag. Ze zijn gevestigd aan de Guntersteinweg. Shelter, Praktijk voor Psychologie en Biofeedback is opgericht op 7 januari 2013.

Realvisie is in 2004 door Bert de Bruin opgericht met als doel te adviseren inzake vastgoed. De basis hiervoor vormde de 30 jarige ervaring met projectontwikkeling in binnen- en buitenland. Ervaring en kennis opgedaan in dienst van gerenommeerde ontwikkelingsbedrijven en als zelfstandig projectontwikkelaar. Bij een groot aantal verschillende projecten is kennis en ervaring toegepast op het gebied van Kantoren, Winkelcentra, Bedrijfscomplexen, Woningbouw, Gebiedsontwikkeling & Vakantieparken.

Phia’s Smulparadijs is een Surinaams-Creoolse broodjeszaak en gespecialiseerd in de Surinaamse en Caraïbische keuken.

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan in deze formule centraal. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Je wordt door Kippie elke dag verrast met de lekkerste producten. Voor Kippie is alles mogelijk. Of je nu direct wil genieten van de vers gegrilde producten of deze juist thuis wil opwarmen. De toonbank van de winkels ligt iedere dag vol met vers gegrilde producten en maaltijden.

Yalp is leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld. Wij creëren inspirerende omgevingen die jongeren én ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om plezier maken.

Staples is de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld. Wij onderscheiden ons door onze servicegerichte instelling en voorzien niet alleen in de behoeften van zakelijke klanten, maar ook in onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Daarnaast bieden wij Staples Soul: een programma gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ondanks dat wij wereldwijd actief zijn, is onze service altijd gericht op onze lokale klanten. Wij staan dan ook te allen tijde tot uw beschikking voor vragen en advies op maat.

Ren4Sport is een maatschappelijk betrokken sportburo, dat een actieve rol wil spelen bij de sportstimulering en sociale ontwikkeling voor diverse doelgroepen in de samenleving. Dit betekent dat Ren4Sport er naar streeft sporten voor iedereen mogelijk en plezierig te maken. Ren4Sport verzorgt sportaanbod voor alle doelgroepen. Dit betekent van jong tot oud, maar ook voor iedereen op zijn of haar eigen ambitieniveau. Bij Ren4Sport bent u voor elke doelgroep aan het juiste adres.

Hier kunt u terecht voor de resauratie van porselein, aardewerk, poppen en andere objecten.

Paradijsvogel Advies is een onafhankelijk adviesbureau gericht op vastgoedvraagstukken. Onze missie is om zichtbare en kleurrijke oplossingen te ontwikkelen voor vastgoed dat meer liefde en aandacht nodig heeft. Onze kernactiviteit is het -al dan niet tijdelijk- transformeren van leeg vastgoed, daarnaast kan Paradijsvogel Advies ingezet worden bij de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

Pagina's